Η ραγδαία εξάπλωση του Internet είχε ως άμεσο αποτέλεσμα τη χρησιμοποίηση της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) για διαφημιστικούς και όχι μόνο σκοπούς.

Το αρχικό πλεονέκτημα της ελεύθερης μετάδοσης των δεδομένων, μέσα σε ελάχιστο χρόνο μετατράπηκε στο μεγαλύτερο σύγχρονο πρόβλημα της διεθνούς online κοινότητας: το spamming.

Η έννοια του spamming ορίζεται ως οποιοσδήποτε τύπος ανεπιθύμητου εμπορικού e-mail (unsolicited commercial e-mail ή unsolicited bulk e-mail) με οποιονδήποτε σκοπό.

Η NOVA είναι η πρώτη ελληνική εταιρία παροχής υπηρεσιών Internet η οποία εφαρμόζει μία ολοκληρωμένη Πολιτική Χρήσης των Υπηρεσιών και του Δικτύου της.

Παράλληλα προχώρησε σε αναβάθμιση της ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσίας προστιθέμενης αξίας NOVA E-mail Antispamming, η οποία εμπλουτίστηκε με επιπλέον χαρακτηριστικά με στόχο τη βέλτιστη προστασία από τα ανεπιθύμητα ηλεκτρονικά μηνύματα (spam mails).

Η νέα υπηρεσία προστιθέμενης αξίας NOVA E-mail Antispamming παρέχει τις ακόλουθες εξατομικευμένες δυνατότητες:

  • Ενεργοποίηση / Απενεργοποίηση της υπηρεσίας, σύμφωνα με τη δική σας βούληση.
  • Δημιουργία προσωπικών White Lists και Black Lists, εφόσον η υπηρεσία είναι ενεργή. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους αποστολείς από τους οποίους επιθυμείτε να λαμβάνετε ή όχι μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ανεξάρτητα από τη γενική πολιτική antispamming.
  • Με τη νέα βελτιωμένη υπηρεσία προστιθέμενης αξίας NOVA E-mail Antispamming ενισχύεται η προστασία σας από το πιο ενοχλητικό φαινόμενο του Διαδικτύου, μέσω μίας πλήρως προσωποποιημένης λύσης η οποία σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ από τη NOVA.

Για να εισάγετε τις προσωπικές σας προτιμήσεις στην υπηρεσία NOVA E-mail Antispamming πατήστε εδώ.