Δες τα όλα ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες! Δες τα όλα ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες! Δες τα όλα ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες! Δες τα όλα ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες!

Δες τα όλα ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες!

Na είσαι εκεί, στους μεγάλους αγώνες της Εθνικής μας ομάδας για τα προκριματικά Μουντομπάσκετ 2023 της FIBA.

Η ΕΟΝ ανοίγει τον κόσμο της ΔΩΡΕΑΝ για 7 ημέρες, για να παρακολουθήσεις τον αγώνα μεταξύ Εθνικής Ελλάδος και Μεγ. Βρετανίας, αλλά και όλο το αθλητικό περιεχόμενο της ΕΟΝ από την Τρίτη 28/6 έως τη Δευτέρα 04/07.

Δες όλο το πλούσιο αθλητικό θέαμα της ΕΟΝ μέσα από Smart TV, PC/Mac, tablet ή smartphone.

Πως βλέπω;

Smart TV 

Για να ενεργοποιήσεις την ΕΟΝ στη Smart TV σου, κατέβασε το EON TV app στη Smart TV σου, επίλεξε πάροχο EON Greece και επισκέψου το link που σου στείλαμε στο email και στο κινητό σου τηλέφωνο. Εκεί εισήγαγε το Κωδικό Ενεργοποίησης που εμφανίζεται στην οθόνη της Smart TV σου. 

Smartphone/Tablet

Για θέαση μέσω tablet ή smartphone, κατέβασε το EON TV app από το Google Play Store ή το iOS App Store, επίλεξε γλώσσα και πάροχο EON Greece, και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.

PC/Mac

Για θέαση μέσω PC/Mac, μπες στο eon.tv/login, επίλεξε γλώσσα και πάροχο EON Greece και στη συνέχεια πληκτρολόγησε το username και το password που έλαβες.

Διευκρινίσεις

  • Η πρόσβαση στην ΕΟΝ είναι εφικτή μέσω Smart TV, PC/Mac, tablet ή smartphone. Πληροφορίες για τις συμβατές συσκευές θα βρεις εδώ.
  • Μπορείς να εγκαταστήσεις την EON TV app σε μέχρι 3 φορητές συσκευές, αλλά δεν μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα σε περισσότερες από 1 συσκευές. Αντίστοιχα, αν συνδεθείς μέσω PC/Mac από διαφορετικούς browsers της ίδιας συσκευής, θα δεσμευθεί 1 επιπλέον θέση από τις 3 διαθέσιμες.
  • Δεν είναι εφικτή η ανανέωση συσκευών για τη συγκεκριμένη ενέργεια.
  • Το προεπιλεγμένο PIN για τον λογαριασμό σου είναι το 1234. Με το PIN μπορείς, εφόσον θελήσεις, να διαχειριστείς διαφορετικά προφίλ και να ορίσεις τα επίπεδα γονικού ελέγχου.
  • H περίοδος δωρεάν θέασης του αθλητικού προγράμματος της ΕΟΝ ξεκινά την Τρίτη 28/6 στις 09.00 και λήγει τη Δευτέρα 04/07 στις 23.59.
  • Μετά τη λήξη της συγκεκριμένης περιόδου, ο κωδικός σύνδεσης στην ΕΟΝ δεν θα ισχύει.

Η ενέργεια απευθύνεται σε άτομα άνω των 18 ετών