5G

Το 4G, 4G+ δίκτυο μας αναβαθμίζεται και αναπτύσσεται συνεχώς

 

Υποστηρίζει όλα όσα θέλεις να κάνεις στην καθημερινότητά σου καλύπτοντας σήμερα πάνω από το 99% του πληθυσμού.

 

Στο πλαίσιο της αναβάθμισης του δικτύου κινητής, η Nova καταργεί σταδιακά το δίκτυο 3G και το φάσμα που απελευθερώνεται αξιοποιείται για την περαιτέρω ανάπτυξη των δικτύων νέας γενιάς 4G/4G+ και 5G, με στόχο την παροχή υψηλότερων ταχυτήτων, γρηγορότερης απόκρισης δικτύου και γενικότερα καλύτερης εμπειρίας mobile internet στους πελάτες συμβολαίου κινητής και καρτοκινητής. 

 

Ενδεικτικά ένας μέσος χρήστης μπορεί:

 

 • Να κατεβάσει σε 20 δευτερόλεπτα ένα video διάρκειας 5 λεπτών
 • Να ανοίξει σε 1 δευτερόλεπτο μία ιστοσελίδα
 • Να κατέβει σε 1 δευτερόλεπτο ένα Email 5ΜΒ

 

Γιατί να επιλέξω το δίκτυο 4G/4G+ της Nova;

 

H εμπειρία σου και οι δυνατότητές σου απογειώνονται

 

Μεγαλώνουμε συνεχώς τη γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη των δικτύων μας (4G / 4G+) ώστε να σε υποστηρίζουμε όπως χρειάζεσαι στην καθημερινότητά σου για να ζεις τον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας και να χρησιμοποιείς την τεχνολογία για να ξεδιπλώνεις τις ικανότητες σου.

 

Με τη Nova είσαι συνδεδεμένος από όλες τις συσκευές σου και έχεις στη διάθεσή σου τις υψηλές ταχύτητες των δικτύων 4G / 4G+ για να τις αξιοποιήσεις όπως εσύ θέλεις, ώστε να έχεις:

 

 • Αδιάλειπτο video streaming
 • Υψηλής ποιότητας multimedia εφαρμογές όπως video call και video conference
 • Ταχύτατο uploading & sharing στα Social Media
 • Άμεσο downloading της αγαπημένης σου ταινίας ή/και μουσικής στη στιγμή
 • High definition videos στο ΥouΤube χωρίς να "κολλάνε”
 • Εύκολη και γρήγορη λήψη ή αποστολή μεγάλων αρχείων στο e-mail
 • Άνετη επικοινωνία μέσω Skype χωρίς διακοπές και διαλείψεις
 • Ακόμα πιο γρήγορη πλοήγηση
 • Ατελείωτο Online gaming
 • Υψηλης ποιότητας υπηρεσία φωνής (HD) μέσω VoLTE και επέκταση της κάλυψης εσωτερικών χώρων μέσω της υπηρεσίας VoWiFi. Χωρίς κάποια επιπλέον χρέωση

 

Μάθε πως μπορείς να ζήσεις την εμπειρία του νέου δικτύου Nova 4G / 4G+ 

 

4G / 4G+ Smartphone ή Tablet

 

Η εμπειρία που υπόσχεται το 4G/4G+ Δίκτυο της Nova μπορεί να πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ με τη χρήση 4G/4G+ Smartphone/Tablet. Επισκέψου το πλησιέστερο κατάστημα Nova και ανακάλυψε τη μεγάλη γκάμα 4G/4G+ συσκευών που φιλοξενεί.

 

4G SIM Κάρτα

 

Πελάτες Καρτοκινητής / Mobile Broadband με κάρτα: Καθώς οι 4G/4G+ συσκευές απαιτούν αντίστοιχων δυνατοτήτων κάρτα sim, για ΟΛΟΥΣ τους πελάτες καρτοκινητής ή Mobile Broadband με κάρτα η αντικατάσταση για την 1η φορά αλλαγής από 2G/3G σε 4G/4G+ γίνεται χωρίς χρέωση.

 

Πελάτες Συμβολαίου / ΚαρτοΣυνδεσης: Η πλειοψηφία των καρτών SIM υποστηρίζουν το 4G/4G+ δίκτυο (περίπου όλες οι SIM κάρτες που έχουν ενεργοποιηθεί από το 2004 και μετά υποστηρίζουν το 4G/4G+ δίκτυο ενώ οι πιο παλιές θα χρειαστούν αντικατάσταση η οποία γίνεται χωρίς χρέωση).

 

Πρόγραμμα πελατών συμβολαίου

 

Όλα τα προγράμματα με ενσωματωμένα DATA & όλα τα προγράμματα Mobile Broadband είναι αυτόματα ενεργοποιημένα χωρίς να χρειάζεται κάποια επιπρόσθετη ενέργεια.

 

Εάν έχεις 4G/4G+ Smartphone αλλά δεν υπάρχει ένδειξη 4G, ίσως χρειαστεί να κάνεις επανεκκίνηση στο κινητό και επιλογή LTE/4G δίκτυο μέσα από τις ρυθμίσεις.

 

  Δες τους χάρτες κάλυψης του 4G/4G+ δικτύου της Nova


 1. Αθήνα

  Αθήνα 4G

 2. Θεσσαλονίκη

  Θεσσαλονίκη 4G

 3. Ελλάδα

  Ελλάδα 4G

 4. Διευκρινίσεις

  Όλοι οι χάρτες που εμφανίζονται στο παρόν site αντλούνται από την Terra Mapping the Globe ΕΠΕ

  Η πληροφορία που περιέχουν οι χάρτες είναι μόνο ενδεικτική και δεν αποτελεί εγγύηση για την κάλυψη ή την ποιότητα του δικτύου της Nova σε συγκεκριμένες περιοχές. Όπως ισχύει για όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας παγκοσμίως, η κάλυψη δύναται να επηρεαστεί από διάφορους εξωτερικούς τοπικούς παράγοντες όπως περιβαλλοντικές συνθήκες, ποιότητα κατασκευής κτιρίων κλπ

  Οι νέες 4G Multi USIM TWIN κάρτες είναι διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι παλιές TWIN κάρτες που έχουν ήδη οι πελάτες θα πρέπει να αντικατασταθούν

  Οι νέες 4G MBB Multi USIM είναι επίσης διαθέσιμες (νέο προϊόν) και υποστηρίζουν 4G. Οι πελάτες Mobile Broadband με Κάρτα θα πρέπει να προχωρήσουν σε αντικατάσταση

  Οι 2in2 SIM κάρτες ΔΕΝ υποστηρίζουν προς το παρόν 4G

  Η τεχνολογία 4G/4G++ υποστηρίζεται από συγκεκριμένες συσκευές