5G
Δωρεάν Roaming Δωρεάν Roaming Δωρεάν Roaming Δωρεάν Roaming

ΔΩΡΕΑΝ ΠΕΡΙΑΓΩΓΗ ΕΝΤΟΣ Ε.Ε. & ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Δωρεάν Roaming

Όπου κι αν ταξιδεύεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση & το Ηνωμένο Βασίλειο χρησιμοποιείς το πρόγραμμα σου για να μιλάς, να σερφάρεις & να στέλνεις SMS σαν να είσαι στην Ελλάδα!

 

Εξερχόμενες κλήσεις, Mobile Internet & SMS / MMS

 

Μπορείς να καταναλώσεις τον ενσωματωμένο χρόνος ομιλίας (προς όλους ή προς λοιπά εθνικά δίκτυα) για εξερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης & Ηνωμένου Βασιλείου, τα ενσωματωμένα ΜΒ και τα ενσωματωμένα SMS ή/και MMS του προγράμματος σου ή του πακέτου σου χωρίς επιπλέον χρέωση.

 

Εισερχόμενες κλήσεις

 

Οι εισερχόμενες κλήσεις εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης & Ηνωμένου Βασιλείου δεν χρεώνονται και δεν καταναλώνουν από τα ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας του πακέτου σου.

 

Σε ποιούς απευθύνεται

 

 • Συνδρομητές συμβολαίου ιδιώτες και επαγγελματίες
 • Συνδρομητές Καρτοσύνδεσης και Καρτοκινητής (Nova & Q)

 

Συνδρομητές χωρίς ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS & MB

 

Αν είσαι συνδρομητής που δεν διαθέτεις ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, MB ή SMS ή τα έχεις καταναλώσει όλα, οι χρεώσεις εντός Ε.Ε. & Ηνωμένου Βασιλείου θα γίνονται σύμφωνα με τις εθνικές χρεώσεις επικοινωνίας του προγράμματός σου.

 

Ενημέρωση Υπολοίπου

 

Εάν διαθέτεις ενσωματωμένα λεπτά ομιλίας, SMS, MB μπορείς να ενημερωθείς για το υπόλοιπό σου στέλνοντας δωρεάν μήνυμα με την εντολή «ΥΠ» στο 1270 αν είσαι συνδρομητής συμβολαίου και στο 1285 αν είσαι συνδρομητής Καρτοσύνδεσης και Καρτοκινητής (Nova & Q).

 

Διαθέσιμοι προορισμοί

 

Αζόρες, Αυστρία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Γαλλία, Γαλλική Γουιάνα, Γερμανία, Γουαδελούπη, Δανία, Εσθονία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιρλανδία, Ισλανδία, Ισπανία, Ιταλία, Κανάριες Νήσοι, Κύπρος, Κροατία, Λετονία, Λιθουανία, Λιχτενστάιν, Λουξεμβούργο, Μαδέρες, Μάλτα, Μαρτινίκα, Νήσοι Άλαντ, Νήσος Ριγιούνιον, Νορβηγία, Ολλανδία, Ουγγαρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Σλοβακία, Σλοβενία, Σουηδία, Τσεχία, Φινλανδία.

 1. Διευκρινίσεις

  Για τις εξερχόμενες κλήσεις & τα SMS καταναλώνεται η δωρεάν χρήση προς όλα τα εθνικά δίκτυα (ή προς Vodafone & Cosmote)

  Δεν μπορούν να καταναλωθούν κατά την περιαγωγή λεπτά ομιλίας & SMS προς Nova & Q, προς σταθερά, προς ενδο-εταιρικά και ενδο-οικογενειακά νούμερα

  Η κατανάλωση του ενσωματωμένου χρόνου ομιλίας για εξερχόμενες κλήσεις θα ακολουθεί το βήμα χρέωσης του οικονομικού προγράμματος / πακέτου

  Οι εξερχόμενες κλήσεις από και προς δίκτυα του υπόλοιπου κόσμου καθώς και οι κλήσεις από και προς δορυφορικά δίκτυα και προς υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, εξαιρούνται του κανονισμού και χρεώνονται σύμφωνα με τον επίσημο τιμοκατάλογο περιαγωγής της Nova

  Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν στην περιαγωγή υπηρεσίες / πακέτα Mobile Internet τα οποία προσφέρονται στους συνδρομητές δωρεάν και στα πλαίσια προωθητικών ενεργειών

  Τα παραπάνω δεν ισχύουν σε καθεστώς μόνιμης περιαγωγής