5G
Επιστροφή σε Δελτία Τύπου
People

ΕΤΑΙΡΙΚΑ | 17.05.2023. 12:00:00

Η Νova σε αποστολή προσφοράς στα ακριτικά ελληνικά νησιά με την ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ

• Προσφέρει δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό και data στην εθελοντική αποστολή της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ σε ακριτικά νησιά
  • 80 εθελοντές, 375 ναυτικά μίλια σε 8 απομακρυσμένα νησιά προσφέρουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις

H Nova, μέλος της United Group του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, προσφέρει δωρεάν τεχνολογικό εξοπλισμό και data στην εθελοντική αποστολή προσφοράς της ΣΥΜΠΛΕΥΣΗΣ, στην οποία 80 εθελοντές, ταξίδεψαν για 11 ημέρες 375 ναυτικά μίλια με 12 φουσκωτά και επισκέφθηκαν 8 απομακρυσμένα νησιά με στόχο να προσφέρουν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις.

Η Nova με τη συνεχή επέκτασή των δικτύων της Nova 4G+ και 5G στα μεγάλα αστικά κέντρα, την ηπειρωτική Ελλάδα, καθώς και νησιωτικών περιοχών του Αιγαίου, εξασφάλισε στην ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ πλήρη κάλυψη για επικοινωνία και συνδεσιμότητα στα νησιά Σίκινος, Δονούσα, Αρκιούς, Λειψούς, Αγαθονήσι, Θύμαινα, Φούρνους και Ικαρία. Στόχος της αποστολής, είναι η προσφορά δωρεάν  ιατρικών εξετάσεων και συναφών υπηρεσιών υγείας σε πάνω από 20 ειδικότητες και πεδία, όπως εργαστηριακές αιματολογικές και βιοχημικές εξετάσεις αλλά και την παροχή διαγνωστικών εξετάσεων στους τομείς γυναικολογίας, Καρδιολογίας, Οδοντιατρικής, Οφθαλμολογίας, Παιδιατρικής και άλλα.

«Στη +πλευση έχουμε ως καταστατικό σκοπό να στηρίζουμε τους κατοίκους των ακριτικών περιοχών της χώρας. Βρισκόμαστε σε επικοινωνία μαζί τους καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους προσπαθώντας να τους βοηθήσουμε να σπάσουν την απομόνωσή τους. Σχεδιάζουμε τις αποστολές για να βρεθούμε δίπλα τους και χαιρόμαστε που στην προσπάθειά μας έχουμε κοντά μας πολύτιμους συμμάχους, όπως η NOVA που υποστηρίζουν το έργο μας!» δήλωσε η Καρολίνα Πικραμμένου, Αντιπρόεδρος της Σύμπλευσης.

«Η τεχνολογία και η συνδεσιμότητα αυξάνει  την ποιότητα, μειώνει το κόστος και  συμβάλλει ουσιαστικά στην εμβέλεια της υγειονομικής περίθαλψης. Η δημιουργία ισχυρών δεσμών με οργανισμούς όπως είναι η ΣΥΜΠΛΕΥΣΗ, που προσφέρει έμπρακτα στους κατοίκους  ακριτικών νησιών, είναι σε απόλυτη συμφωνία με την ουσιαστική συνδεσιμότητα που προωθεί η Nova μέσα από την ανάπτυξη του δικτύου της» δήλωσε η Αγγελική Ελευθερίου, Corporate Affairs & ESG Senior Manager της Nova.