5G
Person

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. & ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

O  Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, από τον Απρίλιο του 2021 μετά την εξαγορά της από την United Group. Ο Παναγιώτης εντάχθηκε στη Nova έχοντας 10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχοντας θητεύσει σε διοικητικές θέσεις στη WIND Ελλάς και στη Vodafone Ελλάδας. Τα επιτεύγματά του συμπεριλαμβάνουν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Ελλάδος που περιελάμβανε εξαγορές, συγχωνεύσεις, αύξηση πωλήσεων καθώς και του δείκτη ικανοποίησης Πελατών NPS σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Πέρα από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, είχε στρατηγικούς και επιχειρησιακούς ρόλους στην Dell, στην General Motors, στη McKinsey & Company και στην Teleperformance. Ο Παναγιώτης αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1997 και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Person

Κική Σιλβεστριάδου

CEO OF NOVA MEDIA

Η Κική Σιλβεστριάδου εντάχθηκε στο δυναμικό της Νοva τον Σεπτέμβριο του 2021 ως C.E.O. της ΝOVA MEDIA. Έχει σχεδόν δύο δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, κατέχοντας διάφορους ανώτερους διευθυντικούς ρόλους. Έχει εκτεθεί και διαχειριστεί όλες τις πτυχές του management από στρατηγικό και οικονομικό σχεδιασμό, διαχείριση λειτουργιών, διαχείριση μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανωτική διαχείριση. Έχει αναπτύξει επιχειρηματικές στρατηγικές που επέτρεψαν στους οργανισμούς να επιτύχουν λειτουργική αριστεία και βελτιωμένη οικονομική απόδοση.

Eίναι υπεύθυνη για την καθοδήγηση της στρατηγικής κατεύθυνσης της NOVA Media, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ευκαιριών και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η Κική κατέχει δίπλωμα B.Sc., a M.Sc. καθώς και διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D.) στα Οικονομικά.
Person

Γιώργος Λάμπρου

CHIEF FINANCIAL OFFICER

Ο Γιώργος Λάμπρου, ξεκίνησε την πορεία του στην WIND  τον Απρίλιο του 2021 ως Planning & Control Director.  Τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε Acting Γενικός Οικονομικός Διευθυντής και τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς ανέλαβε Chief Financial Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και έχοντας διαχειριστεί έργα υψηλών απαιτήσεων στους τομείς του management consulting, business transformation και financial business partnership.

Είναι κάτοχος πτυχίου MEng in Engineering Science από το University of Oxford.
Person

Μιχάλης Αναγνωστάκος

CHIEF MARKETING OFFICER

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της WIND Hellas τον Δεκέμβριο του 2016 ως Διευθυντής Μάρκετινγκ για την καρτοκινητή και το συμβόλαιο των οικιακών πελατών. Από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 κατέχει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Καταναλωτικού Μάρκετινγκ. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Chief Marketing Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Διαθέτει σημαντική πολυετή εμπειρία, με περισσότερα από 14 έτη στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης στο τομέα του μάρκετινγκ και στον ευρύτερο εμπορικό τομέα της κινητής αλλά και της σταθερής τηλεφωνίας.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος είναι κάτοχος πτυχίου ΒSc in Management από το Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το Πανεπιστήμιο του Cardiff. Γεννημένος το 1976 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Person

Χρήστος Νούλης

CHIEF COMMERCIAL OFFICER

Ο Χρήστος Νούλης εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND το 2014 στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Retail Sales, το 2018 μετακινήθηκε στον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Λιανικών Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών και ήταν επικεφαλής της αλυσίδας καταστημάτων WIND, του Customer Contact Center και των ομάδων Field Sales, Commercial Business Partners, CRM Outbound, Indirect Channels και Marketing & Development. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Chief Commercial Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 και έχει αναλάβει με επιτυχία εμπορικές θέσεις αυξημένης ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς, όπως η Walt Disney Ελλάδας, ο οργανισμός Αθήνα 2004 και οι αλυσίδες καταστημάτων Virgin Megastores, PMW Music Stores και τα Public. Πριν αναλάβει καθήκοντα στη WIND Ελλάς ήταν Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Public στην Κύπρο.

Ο Χρήστος Νούλης κατέχει πτυχίο Φιλοσοφίας, Πολιτικής και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (UK). Είναι γεννημένος στo Λονδίνο και έχει δύο παιδιά.

Person

Μανώλης Γρηγοράκης

CHIEF TECHNOLOGY OFFICER

Ο Μανώλης Γρηγοράκης εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND Hellas τον Μάιο του 2022, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Chief Technology Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind. 

Διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο των Τηλεπικοινωνιών και Τεχνολογίας, με θέσεις αυξημένης ευθύνης τόσο στη Vodafone όσο και στη Victus, όπου ήταν και μέλος της διοικητικής της ομάδας.

Έχει ηγηθεί πολυδιάστατων έργων ανάπτυξης και μετασχηματισμού στους τομείς των τηλεπικοινωνιακών δικτύων και συστημάτων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. 

Έχει σπουδάσει Φυσικός στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και κατέχει MSc in Electronics & Radio Communications από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και ΜΒΑ από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Person

Τάσος Τσουμάνης

HUMAN RESOURCES EXECUTIVE DIRECTOR

Ο Τάσος Τσουμάνης ανέλαβε τον ρόλο του Human Resources Executive Director στη διοικητική ομάδα της Nova τον Οκτώβριο του 2023.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού έχοντας αναλάβει θέσεις υψηλής ευθύνης στους κλάδους του Retail, των Consumer Electronics και του Health σε Ελλάδα, Δυτική Αφρική και Μέση Ανατολή.

Είναι πτυχιούχος του American University of Athens (Bsc Business Administration) και κάτοχος ΜΒA του Cardiff Business School με Green Belt 6σ (Six Sigma) στο σύστημα επιχειρηματικής βελτιστοποίησης και εταιρικής διοίκησης.

Person

Κατερίνα Μανιαδάκη

CHIEF LEGAL & REGULATORY OFFICER

Η Κατερίνα Μανιαδάκη είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τις επιχειρήσεις.

Είναι επίσης διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του King’s College του Λονδίνου. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο στον τομέα της ρύθμισης των ηλεκτρονικών επικοινωνιών, συμπεριλαμβανομένης μια μονογραφίας. Έχει δουλέψει σε ερευνητικό ινστιτούτο του Άμστερνταμ για το δίκαιο της πληροφορίας, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην Αγγλική ρυθμιστική αρχή για τις τηλεπικοινωνίες (Ofcom). To Σεπτέμβριο του 2021 επέστρεψε στην Ελλάδα για αναλάβει τη θέση της Legal & Regulatory Director στην Nova, ενώ από το Μάρτιο του 2022 είναι μέρος της διοικητικής ομάδας που ηγείται της συγχώνευσης της Wind και της Nova και της μετάβασής τους στη νέα εποχή.

Person

Δημήτρης Μάγκος

B2B EXECUTIVE DIRECTOR

O Δημήτρης Μάγκος εντάχθηκε στην διοικητική ομάδα της Nova τον Νοέμβριο του 2023, αναλαμβάνοντας τον ρόλο του Β2Β Executive Director. Διαθέτει πολυετή εμπειρία κατέχοντας εμπορικές θέσεις αυξημένης ευθύνης σε πολυεθνικούς οργανισμούς τα τελευταία 15 χρόνια.

Είναι κάτοχος πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων από το American College of Greece και μεταπτυχιακού διπλώματος από το UMIST του Ηνωμένου Βασιλείου.

Person

Αλέξανδρος Μπρέγιαννης

PUBLIC SECTOR & ICT EXECUTIVE DIRECTOR

Ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND Ελλάς τον Φεβρουάριο του 2021, ως Public Sector Business Development Director με σκοπό να αναπτύξει την περιοχή του ICT και τα έργα τεχνολογίας. 

Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Public Sector & ICT Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind, ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε Group Public Sector & ICT Advisor για τον όμιλο της United Group. 

Στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής έχει ηγηθεί με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών, στους τομείς των πωλήσεων και του business development, όπου διαχειρίστηκε μια σειρά από τα μεγαλύτερα έργα ΙCT της χώρας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής, του Πανεπιστήμιου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (ΜSc) στην Ιατρική Φυσική, καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Person

Μάρθα Κεσίσογλου

CORPORATE AFFAIRS EXECUTIVE DIRECTOR

Η Μάρθα Κεσίσογλου, ανέλαβε καθήκοντα Corporate Affairs Executive Director της Nova τον Ιανουάριο του 2024. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της εταιρικής επικοινωνίας και μάρκετινγκ, βιωσιμότητας και ESG. Η καριέρα της εκτείνεται σε πάνω από 20 έτη σε ανώτερες διευθυντικές θέσεις σε θέματα εταιρικής επικοινωνίας, μάρκετινγκ και εταιρικής υπευθυνότητας, στον τραπεζικό και τουριστικό τομέα, μεταξύ των οποίων ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, η Τράπεζα Πειραιώς, η Eurobank και ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων. Μέχρι σήμερα, έχει χειρισθεί όλες τις πτυχές της εταιρικής επικοινωνίας, των σχέσεων με τον Τύπο, της διαχείρισης κρίσεων, της εσωτερικής επικοινωνίας, της διαφήμισης, της βιωσιμότητας και του ESG. Έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων (B.Sc.) από το Deree College και μεταπτυχιακό τίτλο (MA) στην Κοινωνιολογία από το University of Kent. 

 

Person

Βασίλης Βασιλάκης

INFORMATION SYSTEMS EXECUTIVE DIRECTOR

O Βασίλης Βασιλάκης ανέλαβε τον ρόλο του Information Systems Executive Director τον Απρίλιο του 2023.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας 1997, έχοντας αναλάβει με επιτυχία σημαντικούς ρόλους στην διεύθυνση πληροφορικής, συμβάλλοντας καθοριστικά σε όλες τις φάσεις μετασχηματισμού των πληροφοριακών συστημάτων μας. 

Είναι κάτοχος πτυχίου Μαθηματικών από τα Πανεπιστήμια της Πάτρας και του Leeds καθώς επίσης και Αdvanced Μaster Information Systems Engineering από το πανεπιστήμιο του Manchester.