Nova Nova
σχετικά με εμάς

Διοικητική Ομάδα

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

 

O  Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, από τον Απρίλιο του 2021 μετά την εξαγορά της από την United Group. Ο Παναγιώτης εντάχθηκε στη Nova έχοντας 10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχοντας θητεύσει σε διοικητικές θέσεις στη WIND Ελλάς και στη Vodafone Ελλάδας. Τα επιτεύγματά του συμπεριλαμβάνουν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Ελλάδος που περιελάμβανε εξαγορές, συγχωνεύσεις, αύξηση πωλήσεων καθώς και του δείκτη ικανοποίησης Πελατών NPS σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Πέρα από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, είχε στρατηγικούς και επιχειρησιακούς ρόλους στην Dell, στην General Motors, στη McKinsey & Company και στην Teleperformance. Ο Παναγιώτης αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1997 και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Κική Σιλβεστριάδου

Κική Σιλβεστριάδου

CEO of Nova Media

Η Κική Σιλβεστριάδου εντάχθηκε στο δυναμικό της Νοva τον Σεπτέμβριο του 2021 ως C.E.O. της ΝOVA MEDIA. Έχει σχεδόν δύο δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, κατέχοντας διάφορους ανώτερους διευθυντικούς ρόλους. Έχει εκτεθεί και διαχειριστεί όλες τις πτυχές του management από στρατηγικό και οικονομικό σχεδιασμό, διαχείριση λειτουργιών, διαχείριση μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανωτική διαχείριση. Έχει αναπτύξει επιχειρηματικές στρατηγικές που επέτρεψαν στους οργανισμούς να επιτύχουν λειτουργική αριστεία και βελτιωμένη οικονομική απόδοση.

Eίναι υπεύθυνη για την καθοδήγηση της στρατηγικής κατεύθυνσης της NOVA Media, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ευκαιριών και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η Κική κατέχει δίπλωμα B.Sc., a M.Sc. καθώς και διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D.) στα Οικονομικά.

Χάρης Αντωνόπουλος

Χάρης Αντωνόπουλος

Product Director

O Χάρης Αντωνόπουλος εντάχθηκε στην ομάδα της Nova το 2013 αναλαμβάνοντας διάφορους διοικητικούς ρόλους, ενώ από τον Ιούνιο του 2021 ανέλαβε τη θέση του Product Director και είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη & διαχείριση των Nova υπηρεσιών που απευθύνονται σε οικιακούς καταναλωτές & μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Ο Χάρης έχει συνολικά 19 χρόνια προϋπηρεσία στον τομέα του Marketing στην αγορά των τηλεπικοινωνίων σε θέσεις Ανάπτυξης/ Διαχείρισης Υπηρεσιών, Διαχείρισης Έργων & Επιχειρησιακής Ανάπτυξης σε μεγάλες εταιρίες του χώρου.

Έχει πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής και μεταπτυχιακό στα Τεχνο-Οικονομικά Συστήματα.

Σταυρούλα Κάβουρα

Σταυρούλα Κάβουρα

Human Resources Director

Η Σταυρούλα Κάβουρα εντάχθηκε στη Nova τον Ιούλιο του 2021, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, έχοντας αναλάβει ρόλους σχετικούς με οργανωτικούς μετασχηματισμούς, διαχείρισης ταλέντου και εργασιακής κουλτούρας.

Το πάθος της είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας των εργαζομένων προσθέτοντας αξία στην επιχείρηση.  Στις βασικές προτεραιότητές της θα είναι η ανάπτυξη αξιοκρατικής κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ομαδική εργασία και τη συνεργασία και ενός περιβάλλοντος εργασίας που ενδυναμώνει και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το ταλέντο όλων των μελών της ομάδας, υποστηρίζοντας τον μετασχηματισμό της εταιρίας. 

Η Σταυρούλα κατέχει τίτλο MBA.

Κατερίνα Μανιαδάκη

Κατερίνα Μανιαδάκη

Legal & Regualatory Director

Η Κατερίνα Μανιαδάκη είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τις επιχειρήσεις. Είναι επίσης διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του King’s College του Λονδίνου. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο συμπεριλαμβανομένης μια μονογραφίας. Έχει δουλέψει σε ερευνητικό ινστιτούτο του Άμστερνταμ για το δίκαιο της πληροφορίας, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην Αγγλική ρυθμιστική αρχή για τις τηλεπικοινωνίες.  Όραμα της είναι να είναι η νομική διεύθυνση της ένας πραγματικός  business partner μέσα στην Nova, ανοίγοντας δρόμους και αφαιρώντας εμπόδια για την επίτευξη των στόχων της. 

Αλέξανδρος Ντάβος

Αλέξανδρος Ντάβος

Chief Commercial Officer

Ο Αλέξανδρος Ντάβος εντάχθηκε στην ομάδα της NOVA τον Ιούλιο του 2021, αναλαμβάνοντάς τη θέση του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή, επιστρέφοντας στη Nova μετά από προηγούμενη συνεργασία του με την εταιρεία. Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη και εφαρμογή της αποτελεσματικής εμπορικής πολιτικής της εταιρείας, διασφαλίζοντας την καλύτερη εμπειρία χρήστη σε όλα τα κανάλια επαφής του καταναλωτή, ενώ παράλληλα, διαχειρίζεται  όλες τις πτυχές δραστηριότητας της εμπορικής ομάδας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας σε πολυεθνικές εταιρίες στον χώρο των τηλεπικοινωνιών, δίκτυα λιανικής, καθώς και στον τομέα τροφίμων και καταναλωτικών αγαθών.

Ο Αλέξανδρος είναι κάτοχος τίτλου MBA με εξειδίκευση στο Στρατηγικό Σχεδιασμό & Μάρκετινγκ. Αποφοίτησε από το Nottingham Trent University, λαμβάνοντας την τιμητική αναγνώριση του Student of the year in Corporate Strategy.

Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος

Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος

Chief Technology Officer

Ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος εντάχθηκε στη Nova το 1997 στο Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας, όπου κατείχε διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υλοποίησε πολυδιάστατα τηλεπικοινωνιακά έργα, τόσο για τον Ιδιωτικό τομέα, όσο και για Δημόσιους οργανισμούς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ακτινοφυσικής.

Τον Μάιο του 2018 ανέλαβε τη θέση του Chief Technology Officer και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και λειτουργία του Δικτύου, για τις υποδομές ΙΤ καθώς και για την μετάδοση βίντεο.

Μαρία Στεργίου

Μαρία Στεργίου

Business Commercial Director

Η Μαρία Στεργίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Nova τον Αύγουστο του 2021 ως Business Commercial Director, διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία λογισμικού & υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ software), ρόλους πωλήσεων και στρατηγικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπου διακρίνονταν για την επιτυχημένη επιχειρησιακή ανάπτυξη και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες.

Σήμερα, είναι υπεύθυνη για τον τομέα στρατηγικής ανάπτυξης του Εταιρικού και Δημόσιου πεδίου της εταιρείας στην Ελλάδα, χαράζοντας τον δρόμο προς την δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με πελάτες που αξιοποιούν τις καινοτόμες υπηρεσίες της Nova στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. 

Η Μαρία έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κάτοχος τίτλου MBA και διδακτορικού διπλώματος (PhD) στον Oργανωτικό Mετασχηματισμό.

Δημήτρης Τζελέπης

Δημήτρης Τζελέπης

Chief Financial Officer

Ο Δημήτρης Τζελέπης εντάχθηκε στην ομάδα της  Nova τον Ιούνιο του 2018 ως Chief Financial Officer και είναι υπεύθυνος για τους τομείς Accounting & Tax, Treasury, Planning & Control, Procurement. 

Διαθέτει πλούσια εμπειρία στα χρηματοοικονομικά, στις επενδύσεις και τις τηλεπικοινωνίες, απόρροια της μακράς και πολυποίκιλης καριέρας του σε κορυφαίες εταιρίες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε Ελλάδα και εξωτερικό. Είναι κάτοχος MBA in Finance από το Cass Business School του Λονδίνου. Του έχει απονεμηθεί 4 φορές το βραβείο "Best Investor Relations Professional in Greece" και μία φορά το βραβείο "Best Telecoms Investor Relations Professional in Europe-Buy side" κατά τις ετήσιες ψηφοφορίες της Thomson Extel Pan-European Surveys.

Ερωφίλη Φιλίππου

Ερωφίλη Φιλίππου

IT Director

Η Ερωφίλη Φιλίππου εισήλθε στην ομάδα της Nova το 2003. Είναι ένα έμπειρο στέλεχος με βαθιά γνώση στον ψηφιακό μετασχηματισμό, στην ενοποίηση, βελτιστοποίηση και στον ανασχεδιασμό διαδικασιών Πληροφορικής.

Η εξειδίκευσή της αποκτήθηκε μέσα από μια πλούσια σε επαγγελματικές θέσεις καριέρα τα τελευταία 18 χρόνια, με ποικίλο αντικείμενο, από τη διαχείριση ομάδων ανάλυσης επιχειρηματικών διαδικασιών και πληροφοριακών συστημάτων,  έως ανώτερες διοικητικές θέσεις, στη διάρκεια της οποίας διαχειρίστηκε μεγάλα και σύνθετα έργα. 

Από τον Ιούνιο του 2021 ανέλαβε τη θέση της Διευθύντριας Πληροφορικής, με όραμα και στόχο τη δημιουργία επιχειρηματικής αξίας για την εταιρεία, μέσω ενός καλά σχεδιασμένου και λειτουργικού ψηφιακού μετασχηματισμού. Είναι κάτοχος πτυχίου και μεταπτυχιακού τίτλου στις θετικές επιστήμες, καθώς και μεταπτυχιακού τίτλου στην διοίκηση επιχειρήσεων.

Nova