Nova Nova Nova Nova
σχετικά με εμάς

Διοικητική Ομάδα

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Παναγιώτης Γεωργιόπουλος

Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος

 

O  Παναγιώτης Γεωργιόπουλος είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Nova, από τον Απρίλιο του 2021 μετά την εξαγορά της από την United Group. Ο Παναγιώτης εντάχθηκε στη Nova έχοντας 10 χρόνια εμπειρία στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών έχοντας θητεύσει σε διοικητικές θέσεις στη WIND Ελλάς και στη Vodafone Ελλάδας. Τα επιτεύγματά του συμπεριλαμβάνουν ένα εξαιρετικά επιτυχημένο πρόγραμμα μετασχηματισμού στη Vodafone Ελλάδος που περιελάμβανε εξαγορές, συγχωνεύσεις, αύξηση πωλήσεων καθώς και του δείκτη ικανοποίησης Πελατών NPS σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Πέρα από τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, είχε στρατηγικούς και επιχειρησιακούς ρόλους στην Dell, στην General Motors, στη McKinsey & Company και στην Teleperformance. Ο Παναγιώτης αποφοίτησε από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο το 1997 και είναι διδάκτωρ του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν στις Ηνωμένες Πολιτείες. 

 

Κική Σιλβεστριάδου

Κική Σιλβεστριάδου

CEO of Nova Media

Η Κική Σιλβεστριάδου εντάχθηκε στο δυναμικό της Νοva τον Σεπτέμβριο του 2021 ως C.E.O. της ΝOVA MEDIA. Έχει σχεδόν δύο δεκαετίες επαγγελματικής εμπειρίας στον τομέα των μέσων ενημέρωσης, κατέχοντας διάφορους ανώτερους διευθυντικούς ρόλους. Έχει εκτεθεί και διαχειριστεί όλες τις πτυχές του management από στρατηγικό και οικονομικό σχεδιασμό, διαχείριση λειτουργιών, διαχείριση μετασχηματισμού επιχειρήσεων και οργανωτική διαχείριση. Έχει αναπτύξει επιχειρηματικές στρατηγικές που επέτρεψαν στους οργανισμούς να επιτύχουν λειτουργική αριστεία και βελτιωμένη οικονομική απόδοση.

Eίναι υπεύθυνη για την καθοδήγηση της στρατηγικής κατεύθυνσης της NOVA Media, τον εντοπισμό και την αξιοποίηση των ευκαιριών και τη δημιουργία μακροπρόθεσμης επιχειρηματικής ανάπτυξης.

Η Κική κατέχει δίπλωμα B.Sc., a M.Sc. καθώς και διδακτορικό δίπλωμα (Ph.D.) στα Οικονομικά.

Γιώργος Λάμπρου

Γιώργος Λάμπρου

Chief Financial Officer

Ο Γιώργος Λάμπρου, ξεκίνησε την πορεία του στην WIND  τον Απρίλιο του 2021 ως Planning & Control Director.  Τον Ιανουάριο του 2022 ανέλαβε Acting Γενικός Οικονομικός Διευθυντής και τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς ανέλαβε Chief Financial Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Διαθέτει σημαντική εμπειρία στους κλάδους των Τηλεπικοινωνιών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα και το εξωτερικό, έχοντας αναλάβει θέσεις ευθύνης σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες και έχοντας διαχειριστεί έργα υψηλών απαιτήσεων στους τομείς του management consulting, business transformation και financial business partnership.

Είναι κάτοχος πτυχίου MEng in Engineering Science από το University of Oxford.

Μιχάλης Αναγνωστάκος

Μιχάλης Αναγνωστάκος

Chief Marketing Officer

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος εντάχθηκε στο στελεχιακό δυναμικό της WIND Hellas τον Δεκέμβριο του 2016 ως Διευθυντής Μάρκετινγκ για την καρτοκινητή και το συμβόλαιο των οικιακών πελατών. Από την 1η Δεκεμβρίου του 2018 κατέχει τον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Καταναλωτικού Μάρκετινγκ. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Chief Marketing Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Διαθέτει σημαντική πολυετή εμπειρία, με περισσότερα από 14 έτη στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών της χώρας μας, έχοντας αναλάβει με επιτυχία θέσεις αυξημένης ευθύνης στο τομέα του μάρκετινγκ και στον ευρύτερο εμπορικό τομέα της κινητής αλλά και της σταθερής τηλεφωνίας.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος είναι κάτοχος πτυχίου ΒSc in Management από το Πανεπιστήμιο του Kent στο Ηνωμένο Βασίλειο και διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο MBA από το Πανεπιστήμιο του Cardiff. Γεννημένος το 1976 στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει μια κόρη.

Χρήστος Νούλης

Χρήστος Νούλης

Chief Commercial Officer

Ο Χρήστος Νούλης εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND το 2014 στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Retail Sales, το 2018 μετακινήθηκε στον ρόλο του Γενικού Διευθυντή Λιανικών Πωλήσεων και Εξυπηρέτησης Πελατών και ήταν επικεφαλής της αλυσίδας καταστημάτων WIND, του Customer Contact Center και των ομάδων Field Sales, Commercial Business Partners, CRM Outbound, Indirect Channels και Marketing & Development. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Chief Commercial Officer στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

Ξεκίνησε την καριέρα του το 1993 και έχει αναλάβει με επιτυχία εμπορικές θέσεις αυξημένης ευθύνης σε μεγάλους οργανισμούς, όπως η Walt Disney Ελλάδας, ο οργανισμός Αθήνα 2004 και οι αλυσίδες καταστημάτων Virgin Megastores, PMW Music Stores και τα Public. Πριν αναλάβει καθήκοντα στη WIND Ελλάς ήταν Γενικός Διευθυντής της αλυσίδας καταστημάτων Public στην Κύπρο.

Ο Χρήστος Νούλης κατέχει πτυχίο Φιλοσοφίας, Πολιτικής και Οικονομικών από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης (UK). Είναι γεννημένος στo Λονδίνο και έχει δύο παιδιά.

 

Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος

Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος

Technical Chief Operations Officer

Ο Δημήτρης Παπαζαφειρόπουλος εντάχθηκε στη Nova το 1997 στο Τεχνικό Τμήμα της εταιρίας, όπου κατείχε διάφορες θέσεις αυξημένης ευθύνης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του υλοποίησε πολυδιάστατα τηλεπικοινωνιακά έργα, τόσο για τον Ιδιωτικό τομέα, όσο και για Δημόσιους οργανισμούς. Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος Ακτινοφυσικής.

Τον Μάιο του 2018 ανέλαβε τη θέση του Chief Technology Officer και είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και λειτουργία του Δικτύου, για τις υποδομές ΙΤ καθώς και για την μετάδοση βίντεο.

Κατερίνα Μανιαδάκη

Κατερίνα Μανιαδάκη

Legal & Regulatory Executive Director

Η Κατερίνα Μανιαδάκη είναι απόφοιτος της Νομικής Αθηνών με μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ στο Ευρωπαϊκό Δίκαιο για τις επιχειρήσεις. Είναι επίσης διδάκτωρ της Νομικής Σχολής του King’s College του Λονδίνου. Έχει πλούσιο συγγραφικό έργο συμπεριλαμβανομένης μια μονογραφίας. Έχει δουλέψει σε ερευνητικό ινστιτούτο του Άμστερνταμ για το δίκαιο της πληροφορίας, στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην Αγγλική ρυθμιστική αρχή για τις τηλεπικοινωνίες.  Όραμα της είναι να είναι η νομική διεύθυνση της ένας πραγματικός  business partner μέσα στην Nova, ανοίγοντας δρόμους και αφαιρώντας εμπόδια για την επίτευξη των στόχων της. 

Γιώργος Τσαπρούνης

Γιώργος Τσαπρούνης

Corporate Affairs Executive Director

Ο Γιώργος Τσαπρούνης διαθέτει σημαντική εμπειρία στο χώρο της επικοινωνίας στον οποίο εργάζεται τα τελευταία 25 και πλέον χρόνια. Ξεκίνησε την επαγγελματική του εμπειρία το 1991 ως σύμβουλος επικοινωνίας αυστραλιανών εταιρειών. Επιστρέφοντας στην Ελλάδα το 1994, ανέλαβε καθήκοντα project manager στην εταιρεία Almo International. Στη συνέχεια, μετακινήθηκε στο Καζίνο Αιγαίου στη θέση του διευθυντή μάρκετινγκ. Τον Δεκέμβριο του 2000 προσελήφθη στη STET Hellas ως sponsorship manager και τον Ιανουάριο του 2003 ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή Εταιρικής Επικοινωνίας, ενώ το 2007 προήχθη στη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων. Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Corporate Affairs Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind.

 

Είναι πτυχιούχος του Πανεπιστημίου RMIT της Αυστραλίας στους τομείς Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον τομέα της Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Hawthorn Institute of Education. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα και έχει δύο παιδιά.

Μαρία Στεργίου

Μαρία Στεργίου

B2B Executive Director

Η Μαρία Στεργίου εντάχθηκε στο δυναμικό της Nova τον Αύγουστο του 2021 ως Business Commercial Director, διαθέτοντας περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας στη βιομηχανία λογισμικού & υπηρεσιών πληροφορικής (ΙΤ software), ρόλους πωλήσεων και στρατηγικών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, όπου διακρίνονταν για την επιτυχημένη επιχειρησιακή ανάπτυξη και τη δημιουργία ισχυρών σχέσεων με τους πελάτες.

Σήμερα, είναι υπεύθυνη για τον τομέα στρατηγικής ανάπτυξης του Εταιρικού και Δημόσιου πεδίου της εταιρείας στην Ελλάδα, χαράζοντας τον δρόμο προς την δημιουργία ισχυρών συνεργασιών με πελάτες που αξιοποιούν τις καινοτόμες υπηρεσίες της Nova στο ταξίδι τους προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό. 

Η Μαρία έχει σπουδάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο και είναι κάτοχος τίτλου MBA και διδακτορικού διπλώματος (PhD) στον Oργανωτικό Mετασχηματισμό.

Αλέξανδρος Μπρέγιαννης

Αλέξανδρος Μπρέγιαννης

Public Sector & ICT Executive Director

Ο Αλέξανδρος Μπρέγιαννης εντάχθηκε στο δυναμικό της WIND Ελλάς τον Φεβρουάριο του 2021, ως Public Sector Business Development Director με σκοπό να αναπτύξει την περιοχή του ICT και τα έργα τεχνολογίας. 

Τον Μάρτιο του 2022 ανέλαβε Public Sector & ICT Executive Director στην κοινή διοικητική ομάδα Nova και Wind, ενώ ταυτόχρονα ορίστηκε Group Public Sector & ICT Advisor για τον όμιλο της United Group. 

Στο χώρο των τηλεπικοινωνιών και της πληροφορικής έχει ηγηθεί με επιτυχία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης πολυεθνικών εταιρειών, στους τομείς των πωλήσεων και του business development, όπου διαχειρίστηκε μια σειρά από τα μεγαλύτερα έργα ΙCT της χώρας. Είναι απόφοιτος του τμήματος Φυσικής, του Πανεπιστήμιου Πατρών, κάτοχος Μεταπτυχιακής Ειδίκευσης (ΜSc) στην Ιατρική Φυσική, καθώς και Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα, είναι παντρεμένος και έχει δύο κόρες.

Σταυρούλα Κάβουρα

Σταυρούλα Κάβουρα

Human Resources Director

Η Σταυρούλα Κάβουρα εντάχθηκε στη Nova τον Ιούλιο του 2021, αναλαμβάνοντας καθήκοντα Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, έχοντας αναλάβει ρόλους σχετικούς με οργανωτικούς μετασχηματισμούς, διαχείρισης ταλέντου και εργασιακής κουλτούρας.

Το πάθος της είναι η δημιουργία μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας των εργαζομένων προσθέτοντας αξία στην επιχείρηση.  Στις βασικές προτεραιότητές της θα είναι η ανάπτυξη αξιοκρατικής κουλτούρας που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, την ομαδική εργασία και τη συνεργασία και ενός περιβάλλοντος εργασίας που ενδυναμώνει και αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό το ταλέντο όλων των μελών της ομάδας, υποστηρίζοντας τον μετασχηματισμό της εταιρίας. 

Η Σταυρούλα κατέχει τίτλο MBA.

Nova