Συχνές ερωτήσεις
 1. Πως μπορώ να ενημερωθώ σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων;

  Για την ενημέρωσή σου σχετικά με την Προστασία Προσωπικών Δεδομένων κάνε κλικ εδώ

 2. Δυνατότητα επιλογής εμφάνισης στους τηλεφωνικούς καταλόγους

  Ενιαίος Τηλεφωνικός Κατάλογος

  Ο ενιαίος τηλεφωνικός κατάλογος αποτυπώνει τα τηλέφωνα όσων έχουν ζητήσει να εμφανίζεται το τηλέφωνο τους στον ενιαίο τηλεφωνικό κατάλογο του ΟΤΕ

  Συνοπτικά:

  • Όταν ένας πελάτης έρχεται στο ιδιόκτητο δίκτυό μας συμπληρώνει πάνω στην αίτηση ενεργοποίησης εάν επιθυμεί ή όχι να ανακοινώνονται τα στοιχεία του στον Ενιαίο Τηλεφωνικό Κατάλογο.
  • Αφού καταχωρηθεί το αίτημα στα συστήματα της Forthnet, το αίτημά του προωθείται στον ΟΤΕ ο οποίος διαχειρίζεται τα αιτήματα Καταλόγου από όλους τους παρόχους.
  • Κάθε Δευτέρα προωθούμε μαζικά τα αιτήματα που έχουμε και ο ΟΤΕ μας ενημερώνει για την υλοποίηση εντός μίας εβδομάδας.
  • Μπορείτε να ζητήσετε να είναι «απόρρητο» το τηλέφωνό σας, δηλαδή να μην υπάρχουν τα στοιχεία σας στον Ενιαίο Τηλεφωνικό Κατάλογο.

  Επιλογές ανακοινωσιμότητας 

  • Πλήρης εμφάνιση στοιχείων
  • Μερική Εμφάνιση (τηλεφωνικός αριθμός, διεύθυνση και όν/μο συνδρομητή)
  • Να μην εμφανίζεται κανένα στοιχείο
  • Να μην ανακοινώνονται τα στοιχεία και στις κλήσεις προς 112

  Σημείωση: Η αναζήτηση στο 11888.ote.gr αφορά τα τηλέφωνα των συνδρομητών αποκλειστικά του ΟΤΕ. Εξαίρεση στην παραπάνω διαδικασία αποτελεί η επιλογή στην αίτηση σύνδεσης να μην ανακοινώνονται τα στοιχεία σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν αποστέλλεται αίτημα στον ΟΤΕ. 

  Χρυσός Οδηγός 

  Ο Χρυσός Οδηγός του ΟΤΕ είναι συνδρομητικός κατάλογος προβολής επαγγελματιών (λ.χ γιατροί). Δεν έχει καμία σχέση με την ανακοινωσιμότητα που επιλέγει ο πελάτης μας για την υπηρεσία Forthnet, ούτε έχουμε κάποια ανάμιξη στο τι θα εμφανίζεται στον Χ.Ο.

  Εάν ο πελάτης μας θέλει να μπορεί κάποιος να τον αναζητήσει στους καταλόγους με κριτήριο την επαγγελματική του ιδιότητα, η Forthnet δεν μπορεί να υλοποιήσει το συγκεκριμένο αίτημα (καθώς δεν αποστέλλουμε στον ΟΤΕ το επάγγελμα που μας δηλώνει στην αίτηση σύνδεσης).